Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De bor en angivare i staden


De bor en angivare
I staden
Han smyger runt
Talar strunt
De som hör, lovar rundligt

Kollar upp och rapporterar
Kollar upp och repeterar
Till de som känner sig viktiga
De som känner sej riktigast

Men han vet inte riktigt än
Att han är den
Som ligger risigast till…




Fri vers av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-28 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO