Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var de dags igen


Så var de dags igen
”semester” i höst
går inte att ändra på
Datum är satt, ”biljett bokad”

Semestern är ”återkommande”
Liksom återfallen
De är inte bra att köra med %
Man får… sitta innanför cement
Och galler
Men även där, sprids skvaller

Men han säger ändå
Att det är sin far, han ska hälsa på




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 240 gånger
Publicerad 2012-06-23 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO