Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vaknade upp på morgonen

låg du där bredvid mig
Vart fan kom du ifrån
Och vilken underbar varelse du verkar vara
Men jag minns inte vad som hände igår?
Hur du hamnade bredvid mig i min säng
Har vi haft sex eller
Det är det som jag frågar mig
Om inte så kan vi ha lite sex nu om du vill
Tycker att du är så vacker och fin
Följ med mig nu i min refräng
Nu sjunger vi om den här texten, en gång till ……..

När jag vaknade upp på morgonen, så trodde jag att jag drömde
för bredvid mig så låg du
Så vacker och underbar som bara du kan vara …

Ken Cassel
15/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel