Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man bara släpper loss ........


Utagerar !

Vrede !
Redan i ett tidigt skede

Förtvivlan !
Om detta ingen tvivlar !

Frustrerad !
Av Harm kastrerad !

Rabiat !
Åtalbar Kandidat !

Hämningslös !
Chockar mången tös !

Provocerad !
Till Attack, irriterad !

Arg !
Som den värsta Varg !!!

Skabrös !
Rena Hedenhös !

Tvär !
Situationen Prekär !!!

Chock !
En "kroppkrock" !

Panisk !
Många SKA ha Smisk !!!!

Grym !
En Sylvass Plym !

Horribel !
Värsta Djävulsgnäll !

Hemsk !
Förledande och Skälmsk !

Satanisk !
Dödlig Högrisk !!

Ondska !
Klara Det, Tron ska !

---





Fri vers av Mats Henricson
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska