Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supreeme steel


En svensk uppfinning
”supreeme steel”
så vackert
”säljande TV reklam”

De låter ”så svenskt”
Tillverkas kastrullerna i Sverige med?

De har väl inte tillverkats kastruller i vårt land
Sen JEBO kärl i Ockelbo la ner…?

”en svensk uppfinning” jotack

Det är växlarna som Ericsson gör med

Fast inte i Sverige… längre..




Fri vers av LassO
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 19:25



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Nej det är inte mycket som är svenskt längre... symtomatiskt att denna s k svenska uppfinning tydligen inte har fått ett svenskt namn...
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO