Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR LUST OCH SKATTMASEN


Ett företag gjorde förlust

Ja d v s de hade räknat med en vinst

På 2 miljarder

Men eftersom de missade målet med

600 miljoner så

gjorde de en förlust på just

600 miljoner


man kanske skulle prova det mot skatteverket?


”Jo du ser skattmasen jag trodde jag skulle få in 800 000

Men eftersom jag missade det med hälften

Så har jag en förlust på 400 000 istället

Jag drar väl av den på nästa års vinst

Det är ok, väl?”




Fri vers av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO