Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOTSATS TILL REA


Svenska staten har sålt Bofors

De var visst en kanonaffär….

Mycket kulor som rullade där…

Pangpris




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO