Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär i otroheten

(hata mig för den du aldrig var)



älskling vet du att, jag
slickade hans
läppar inatt, förde mina
fingrar längs
hans bringa, så olik din
älskling, jag var
någon annans
inatt, klädde av mig framför
hans öppna mun, smekte
hans blonda hår, så olikt ditt

älskling vet du att, jag
jag älskar inte dig






Övriga genrer av Sabina Svensson
Läst 430 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-08-16 01:05



Bookmark and Share


  Sofi Lou
Helt jävla magiskt, mitt första bokmärke är ditt.
2013-02-12

    ej medlem längre
Rätt åt honom,
Så jäkla bra;-)
2013-02-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
synd att du inte älska båda
2011-02-08

    ej medlem längre
Fantastiskt.
2011-01-02

    annasofia.
I love love love it.
Träffsäkert och så jävla klockrent.
2010-10-02

  noll
riktigt jälvla bra!
2010-10-01

    vilgot hellros
oj. ärligt och bra.
2009-10-27

  Hawk
...jobbigt...
men, mycket bra skildrat!
2009-08-16

  peter markurth
ärligt
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson