Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermaskinen

du gör äggröra, den bästa, och jag sitter och röker och
tittar på din kropp och du vänder dig om och säger
vafan
och hytter näven mot mig samtidigt som du ler och
jag går fram till dig och blåser flyktig rök i din nacke och
i dina öron och in i ditt medvetande och du, du greppar mig
där nere och du låter äggröran förstöras för att let’s
get it on

du älskar vintern av någon anledning
jag skrattar åt dig när du ligger på mage i sängen och jag vänder
dig om och kysser ditt bröst och skriver KUK med mitt
finger på din mage och när du går hem så vet jag att du är på gång
trots att det är sensommar så vet jag att
nu har du satt igång vintermaskinen
let’s get it on nudå




Fri vers av Piri Piri
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-16 08:02



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
yes. underbart.
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri