Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring oåterkallelig

 

när man plötsligt bor i ett annat land
förstår inte de andra språket
jag står vid gränsen och ropar
tvärs över bommar och taggtråd:
- vi talade ju nyss samman!

de skakar på huvudena
går därifrån
ur synhåll




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-16 10:52



Bookmark and Share


  Sturesdotter
mycket stark symbolik!
2009-08-16

  Eva Langrath VIP
Skickligt skaldat orden får mig att starkt känna utanförskapet
2009-08-16

  Night Soul Woman
mmm . . . även om man talar samma språk . . . varje inre landskap är ett land i sig . . . bra skrivet*applåd*
2009-08-16

  aol
käner här ett djup med flera bottnar mycket bra skriftat
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger