Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mys stund med min gammla far

Jag njuter av varje stund min
far får ha hälsan kvar fast
han är till åren kommen så
är han en krut gubbe

Men ibland kan man sno till
sig en mys stund med sin
gammla far det blir man
aldrig för gammal för

Jag vet att man bara har
föräldrarna till låns men
man får njuta av det så
länge dom finns i livet
jag har alltid varit pappas
flicka även nu fast jag också
börjar bli till åren kommen

Jag älskar dig min far för jag
har ju bara dig i livet kvar
och dom stunderna ska jag
ta vara på så länge jag får
och kan





Fri vers av Ann-christin
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-16 11:26



Bookmark and Share


  Maria T
En vacker dikt till din
älskade far.
Vackert foto
2009-08-16

  anits VIP
Vackra ord om och till din far
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin