Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Baserat på fyra filmer. Kan någon lista ut vilka?


Fyra öden

"Close to a retard"
Dömd sedan barnsben
Naiv positivism
Stöd från nära
Uträttar stordåd
Fostrar sin son

I främmande land
Sökandes
Driven av kärlek
Krocken är total
Kulturer som skär sig
Obesvarad kärlek

Tre barn och radhus
Volvo och egen firma
På gränsen till konkurs
Skyddar sin familj
Döljer sin kris
Svaret blir stöld

Oönskad av alla
Fången i främmande land
Frustration övergår i vardag
Kontakter knyts
Vänskap, kärlek
Slutet gott, allting gott




Fri vers av Blidsberg
Läst 146 gånger
Publicerad 2009-08-16 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg