Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärran från Konstapel Kask



Fjärran från Konstapel Kask
Gömmer sej
De tuppiga, bakom en mask
Av sten
Slår in tänder
Bryter ben…
Krigshets och byte
Tar i beslag kontanter
Och annat, de som dammar

Pengar luktar inte
Men annat kan sniffas
Rena rama ”cop-city”
I norrlandsstaden
Bara Stallone som fattas…
Rättsprinciper mattas
Mer och mer…
Beteende mässigt och resultatmässigt
Är det bara lagens skydd
Som skiljer de onda
Från de ”goda”
Då rättssamhället beskattas




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-16 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO