Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ann-Christin


Min blivande man

Nu i augusti ska jag bli din fru
tänk att få gå uppför altaret i vit skrud
då får jag snart bli din brud
vad jag är lyckligt lottad för att jusst
du ska bli min blivande man

Jag älskar dig min blivande man
med stolthet jag ska gå vid din sida
i både motgångar och medgångar
säger dig igen älskar dig min blivande man




Fri vers av Ann-christin
Läst 736 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-15 22:29



Bookmark and Share


  andrasidan
Är själv nöjd med tredje gången gillt.
2004-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin