Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästarnas dal



Hästarnas dal
Dalen där ledarhingsten bestämmer
De vackra djuren springer så det dånar
I hela dalen
Smäckra ben som bär kraftiga kroppar
Muskler som spelar under skinnet

Dammet yr och gruset virvlar
Alla följder ledaren
Den starkaste
Och/eller smartaste
En syn för gudar
En vacker syn
En levande tavla…




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-16 18:26



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
"en levande tavla"
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO