Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig och kärlek


Krig
Och kärlek
Krigens omtumling av människor
Skapar nya kontakter
Nya möjligheter
Ny kraft

Det oroliga livet
Söker sin ro
Sin lycka
Omedvetet så slingrar sej
Själen efter en annan
Själarna möts

Kulorna viner ena dagen
Kropparna älskar, nästa
Själarna möts i alla lägen
Dödens närhet skapar hopp
Dödsdömda ligger med foton i handen och ser

Man saknar de man aldrig kan få
Man kommer aldrig att få den ron
Det huset
Den kärleken man önskat
Men de lyckliga
De få som klarar sej
Har en platå av kärlek att stå på
Att gå tillbaks till
Om de så önskas….




Fri vers av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-18 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO