har nog suttit framför skärmen liiite för länge idag... ; )" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har nog suttit framför skärmen liiite för länge idag... ; )


Dubbelklicka Mig

 

låt mig få vara ditt tangentbord

din skärm
och den mus du varsamt smeker

dubbelklicka mig, jag ber

min processor fungerar ännu

och mitt moderkort är väl utvecklat

min anslutning kanske inte är den snabbaste
men jag är mobil och pålitlig

dubbelklicka en gång till

bara du kan få mig att njuta så

Caps eller punkter, vem bryr sig om dem?

kommatecknen ja, de kommer ju av sig själva

men space bar får du gärna använda

för det är där, mellan orden

vi förstår varandra - det är där vi möts

 

så dubbelklicka mig
du vet vad som kommer att hända

låt dina fingrars nyfikna toppar

forskande beröra mina konsonanter

bygg meningar för mig att finnas till i

 

min älskling, tryck hårdare på vokalerna

åh, höj volymen till max

och jag lovar - jag blir din för evigt

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Nattviol
Läst 321 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-08-16 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensuellt skrivit. Nästa gång jag dubbelklickar så kommer jag att rodna.
2020-04-19

  Anders P VIP
Metaforer för moderna tider.
2009-08-16

  VampyrÄngel
Haha fantastiskt!
2009-08-16

  Cris
Snillrikt komponerat.

Mycket smakfullt. Kalas.. *applåd*
2009-08-16

  Catharina Edin VIP
Ja, nu har vi båda haft ihop det med en dator idag!
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol