Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var det du som försvann eller jag som kom tillbaka



att se dina
andetag försvinna,
ut ur
rummet

att se dina
hårstrån, sopas
bort från
sängen

att känna dina
händer, lämna
mina lår

allting jag aldrig
kände,
saknar jag ikväll








Övriga genrer av Sabina Svensson
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-16 18:55



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
MVG
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson