Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jojo

Mina ben vill inte bära mig nu
är det ataxi sedan jag inte kan gå?
vill absorbera all negativ stimulans
men allt slutar i neon och trance


Jeg er en accident yunkie...


En olycka kommer sällan ensam
allt känns absurt och jag lider av Huntingtons chorea
vet inte vad jag vill och är småorolig
ögonen kan inte adaptera


Ingenting vil samarbeta
vill bara dansa


Adrenalinet stiger hela tiden
Afasin och anglofobin inträffar plötsligt
som en känsla, jag är död som en sill
vet inte vad jag skall ta mig till
fixar inte vara här eller där


Natten har anlänt och min insomnia
prövar mitt tålamod. Somnar jag till slut får
jag hypnagoga hallucinationer, tittar ned från
Glittertind men får inte akrofobi


Världen är inte längre akromatisk
mitt tillstånd är visst inte somatisk


Jag ser nya färger och har upptäckt
andra dagar


Allt började akut


Allt kom till slut


Ärkeängelen




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-16 20:43



Bookmark and Share


  Ärkeängelen Michael
Jaaaa, du menar harsyra ;
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael