Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till mor

Du är briljant som livet själv.

Dina mjuka händer bringar lycka i vem du än tar i.

Även i underliga tid har du fostrat hjältebarn som når oerhörda höjder,
som inte ens fåglar når.

Och på grund av dig mor står åter mitt hjärta över avgrunder och triumferar.

Min mor vilken naturkraft du är - var får du din energi och omsorg ifrån.

Var kommer din eviga tro på mig ifrån?

Kan du berätta din hemlighet för mig någongång och varför har du aldrig slutat
att tro på mig!!!

För mig är du den finaste människa jag känner och det är inte bara för du är min mor.


Du är värd millioner dikter.....men här får du en till att börja med!


Ärkeängelen




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 1001 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-16 22:26



Bookmark and Share


    soulless
En dag hoppas jag få en lika fin kärleksförklaring av min son.... Hoppas mamma fick ta del av det du skrivit... Vackert!!
2009-08-24

  blaite
Man blir nästan lite rörd när nån skriver så fint till sin lilla morsa..Vackert Ärkeängeln
2009-08-23

  Cosmic Johanna
En vacker hyllning,

som visar på en kärleksfull relation.

applåder!

Alla mödrar är värda dikter,

visst är de naturkrafter i mångt och mycket.
2009-08-20

    ej medlem längre
Vilken fin dikt, så himla rart!
2009-08-19

  Roula O
kärleksfulla rader till en stolt mor som har dig som sitt barn... mycket vackert!
2009-08-18

  sulimaa
Innerligt kärleksfullt...
2009-08-18

  Carola Bouvin
Så vackra värmande rader till din mor, berörande!
2009-08-16

  stenen/ Yv Ericsson
Önskar jag va din mor oxå, applåd
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael