Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lika trasig som min gitarr


sång på en trasig gitarr

jag skrev en sång på min gitarr igår
om hur inget krossar mig som när du blir tyst

hur du tittar bort & tittar ner


jag skrev en sång på min gitarr igår
om hur inget skär såna djupa sår som när du
skriker dom där orden

"hör aldrig av dig mer"


jag skrev en sång på min gitarr igår
men en sträng gick av & rösten sprack

& jag vet att sånger är inget för mig
för utan dig är allting ingenting









Övriga genrer av Sabina Svensson
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 05:17



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Smärtfyllt, starkt, berörande...applåder!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson