Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditation...


Jordnära samtal

I ljuset bland grenar
rinner en flod
Som helar och renar
stärker mitt mod

Granskogens droppar
visar sitt guld
Livsfyller kroppar
som frigörs sin skuld

Talar med jorden
ett tystnadens språk
Med glädje bärs orden
längs solglimtars stråk

Bland blåbär jag tänker
så njutbart här är
Naturen oss skänker
friheten klär




Fri vers av hawkeye
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 07:33



Bookmark and Share


  thyra
Gillar känslan i orden! Vackert!
2009-08-17

    ej medlem längre
En mycket vacker naturvandring i lyrikens tecken.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye