Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara helt fel.

Om det finns något
Längre än botten
Något som gör mer ont
Än ångest.

Något värre än
Total smärta
Tomma tankar
Att inte kunna kontrollera varken
Kropp eller huvud

Då har jag varit där
Jag har känt den smärtan som
Knappt är möjlig
Som man inte kan
Vill
Föreställa sig.

När ingenting alls
Kan lindra
Minska smärtan eller
Ångesten
När allt bara är helt
Fel.




Fri vers av Ällz
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi gör det mot oss själva.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz