Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herrar och andra eller tredje


Friidrotts VM
2 stora ”delare”
det är Herrar
visserligen välpumpade broilers en del
Men ändå, de ser ut som herrar
De flesta…

Sen har vi ”det tredje könet”
Kanske inte lika illa som 70 och 80 talen
Med ”kvinnor” som hade clitoris på 8 cm
Efter alla dessa hormoner
Sprutor och elände
(säg vilken chans hade alla andra då?)

Men nog ser det ut som tredje könet
Inte som damer i alla fall
Möjligen någon av dom…
Kinas deltagande är lite som ”ett leende med sur citron”
Ok anklaga ingen, de sa man på 80 talet med
”kom inte med anklagelser om de inte finns”

Men Tyskland, stortyskland om man så vill
Tar en bråkdel av de medaljer som Väst och Öst
Tidigare fick
En liten bråkdel….
”Oj vad hormonerna ställer till”




Fri vers av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO