Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen bär inte


Isen bär inte traktorn
Sa mannen till storbonden
Inte en gång till

Ta märren då nästa lass
Märren är gammal så de gör inget
Om den går ner sej, sa bonden

Han var storbonde i Ljusdal
Arvid Östlund
Men han var också, kommunalpamp

Den var nog inte roligt att behöva ”kommunal hjälp”
I Ljusdals kommun
På 50 talet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger
Publicerad 2009-12-25 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO