Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OS 36 II


OS 1936
En svensk hade fått
Bronsmedalj på sprintloppet
En svensk journalist dristade sej att fråga
Owens om han ”sett svensken”
”Nej” svarade Owens
”jag har inte ögon i nacken”




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 00:46



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Bra svarat, onekligen! Men - vad sprang Owens 100 m på - skulle Bolt behövt ögon i nacken?!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO