Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans bildar vi noll

dina ögon, som prismor bryter de mina tankebanor
och skickar dem åt sju olika håll
jag hade kunnat dö för att få hålla dig utan de där gnagande
olycksbådande traumatiska vibrerande känslorna av felfelfel
allt är fel, vi är fel
tillsammans bildar vi noll
dina läppar, som stuprännor tar de mina tårar och eskorterar
dem till en annan plats på en annan tid
till någon annans vardag och
jag ska, trots det, aldrig säga hur ofantligt jag älskar dig
igen jag ska aldrig aldrig aldrig göra det
allt är aldrig, vi är aldrig
tillsammans bildar vi noll




Fri vers av Piri Piri
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 15:08



Bookmark and Share


    Tea Alex
Känns sorglig och lite trotsig på nåt vis, denna.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri