Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stråkarna

jag rör vid dig
drar fingret över dig
du svarar med geniala orkestrala harmonier
jag närmar mig dig
stöter in i dig
och stråkarna tar över




Fri vers av Piri Piri
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 15:17



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jaaa precis så, känns igen! Applåder!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri