Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnhaiku

 

 

cyklar i regn

och genom glasögonen

blir världen suddig




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-17 18:37



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
och vinklig,

men jag tycker ändå vi borde vara ute mer i regnet
smaka på det
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin