Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äregiriga män


Äregiriga män
De som vill ”bli hjältar”
Till varje pris

De säker sej till MP
Och Polisen
Poliserna skjuter med sin
Mördarkulor
Med samhällets välsignelse…

De har inte fattat skillnaden
Mellan ÄRA och RÄDSLA
och mellan
GÖRA GOTT och VARA HÄNSYNSLÖS

De tror att tuffhet är att skrämmas
De borde skämmas
Men de begriper det inte i sin
psykopatiska värld




Fri vers av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-18 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO