Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisens makt lockar


Polisens makt
Lockar dessa
Lockar psykopaterna
Fler och fler kommer in
Tänk att lagligt kunna ge sej på
”Kårandan skyddar”
av 1000 anmälningar ledde mindre än en %
till åtal

Ännu färre fällande domar
Märkligt
Är verkligen livet
Bland ”de vanliga” så lätt
Är snutarnas privata liv så viktigt
Så de slapp undan allt

En vanligt knegare åkte in
Om hans familj, hus och ekonomi
Gick åt helvete de sket man i
Man hatar dessa snutar mer och mer
Ju fler av dessa psykopater som kommer in




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO