Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärterum och sånt

 

-Välkomna, vad kul att ni kunde komma. Placera er bara där det finns plats. Jaha, så blev det fullt runt bordet i vardagsrummet. Bröderna Dalton, ni kan sitta i sovrummet och Di religiösa kanske kan sitta runt köksbordet. Hm, bara fem platser men men då, Liten Karin kan väl sitta på diskbänken, vad fan är det för fel på diskbänkar nu då? Aj då, Grabbarna Grus, välkomna välkomna, ni kanske kan ta plats i bokhyllan någonstans, varför inte mellan "Gryningsfolket" och "Avolons dimmor" det känns väl tryggt?

Själv sätter jag mig och gullar med Norman Mailers "Fjärran nätter" medan stenåldersbufféen sipprar ner bakom Britt-Marie Näströms "Blot" där den sedan glider in under sagor som "Tu tu tu" och "Spelar min lind, sjunger min näktergal" och sakta somnar in.

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-17 23:20



Bookmark and Share


  peter markurth
välskrivet
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP