Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven för några månader sen, och nu en livstid senare


En förmiddag i Juli

Jag såg henne på Konsum idag,
hon du aldrig nämnde
men som jag vet att du lämnade mig för

jag var oduschad i min stora tröja
och hon var som vanligt uppklädd
i klackar och leopardlinne

jag tror hon vet vem jag var
för det kunde jag se i hennes blick

jag undrar vad hon tänkte
och om hon vet
att du ringde mig och grät

för tydligen när hon lämnade dig
kom du för första gången på
hur det kändes för mig









Fri vers av Flinda
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flinda