Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En månad

En månad
Det gick så fort
Du förändrades så
mycket
Jag hann inte med
Det gick alldeles för
snabbt
Du är som en helt
annan person
Det känns att du har
tröttnat på mig
Alla chanser du gav mig
Du är trött på att se
mig misslyckas om och om igen
Det måste vara därför eller hur?
Alla minnen vi skapat
Har du glömt varenda ett?
Jag vill bara ha tillbaks tiden
med dig igen




Fri vers av Jo-hanna
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-18 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna