Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodier & färgade nätter

Det luktade smink
& parfym i hallen
jag blev lite yr.

på radion spelades
glada rader om livets
enkla filsofi, musik
på repeat och där
fick vi visioner om
ett liv på krogen
det glada nattlivet
då färgade kläder
fyllde gatorna
och skratten ersatte
fåglarnas sjungande.

med melodier
från mitt rum jag
sjöng med
dansande klumpigt
med gardinerna
dansade jag
en varm tryckare
och kysste
väggarna
med mina fingertoppar
och viskade ömma kärleksord

det kändes säkrast så
att inte dela med mig
att vara självupptagen
godtrogen mot min hälsa.

genom att dansa
med väggarna
istället för att klättra på dem
istället för att skrika
viskade jag ömma kärleksord
ingen någonsin kommer få höra.

Jag är låst.
hejdå.




Fri vers av RedCherry
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-18 18:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att delta men ändå inte. Ett platoniskt förhållningssätt.
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry