Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte alltid över bara för att alla tror det

sakta, långsamt
nästan obemärkt
har du rest dig ur askan
som en avsomnad orkidé
alla trodde var död

med lite varsam omvårdnad
ifred
har du med egen kraft
åter börjat leva
och visa ditt vackra jag




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-18 19:32



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket fina bilder och innebörd, som blommar fram genom dikten:-)

Applåder!
2009-08-25

  etthjärtaäralltidrött
vacker klok text
tycker om den
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh