Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå ögon



Min blick sjunker sakta
till botten av blå ögon
där lägger den sig till ro,
där är den hemma.
Så vänder den om
och skådar stjärnhimlen
ur den älskades blå ögon
en allra sista gång.




Fri vers av Anna H
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-10-07 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H