Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig i handen

 

Ta mig i handen så
springer vi genom verkligheten och
struntar i att man egentligen inte får.
Håll min hand när
det inte går att se vägen längre,
när kvällen kastar sig över oss.
Håll kvar även när jag
snubblar över mina egna fötter och kanske
tappar fotfästet i livet.
Släpp taget om jag får dig att
tvivla på min kärlek eller om
du inser att jag
inte låter dig gå din egen väg.
Ta min hand igen när
solen går upp i horisonten och
din väg är densamma som min för att
du förstår att jag aldrig skulle släppa
din hand med vilje.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-18 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
-gillar, gillar!-
2009-11-12

  hl
sweet!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel