Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till en stunds tortyr!

 

Ett brev 
välkommen
vi bjuder

man bugar och bockar
går dit

fast man vet


ryggar frågande
framför maskinen
som bjuder dig

man trycks sönder
ögonen tåras
man gråter
men stannar

de bjuder ju

 

 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-19 20:17



Bookmark and Share


  korpfjäder
här uppe i norr bjuder vi på gratis vedhuggning. välkommen!
2009-08-20

    Nattviol
förstår precis vad du syftar på..
men efter 60+ nånting
blir vi inte inbjudna längre =
inte lönsamma för statens inkomster längre -
bara en börda...

; )
2009-08-19

  Sturesdotter
trodde tortyren handlade om dagen idag..den sista...hm..du vet

nu vet jag ju vad du åsyftade
ja, det gör ont - men tanken är god!
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP