Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke och känsloröra...


Frågornas land

Du som förfogar

över mitt

längtande hjärta


Känn att jag

förtjänar den

sanna kärleken


Bortom tankarna

och orden

hamnar jag i

frågornas land


Använder jag

de slitnaste ord

älskar du mig


Jag behöver

din

lust

din ömhet


Jag behöver

dig...





Fri vers av sulimaa
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-19 12:48



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Detta är verkligen bra och bilden är så vacker.
2009-08-20

  L Patrik W Johansson VIP
Med tanke på att du föredrar svenska så skulle den här kunna vara en översättning av en Shakespeare monolog

alltså inte en rip-off utan en egenskriven

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-20

  Peter Matsa
vilken vacker känsloröra som du breder ut här, det blev väldigt fint. applåder!
2009-08-20

  Sturesdotter
längtan
alla gör vi det nån gång, längtar - efter något, efter någon

ibland så mycket att det känns som om man går sönder...
2009-08-19

  blaite
Livstemat är underbart..lyfter upp en lite ur det mörkaste mörka..thanx..bra text som de övriga tre..
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa