Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till den andra sidan


ibland längtar jag
som Ferlin
till den andra sidan
där inte ens en grå liten fågel
där ingen tid mer rusar ifrån mig
ingenting mer ska förloras
ingen sorg finns ingen död
och ingen kärlek
där alla är lika tysta
i aska




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-19 13:03



Bookmark and Share


  kia k-n
Ja, ibland är man trött. Trött på det som stormar och värker.
Du fångar den känslan på kornet.
Men så plötsligt kommer det en solstråle som glittrar i gräset, ett varmt leende, en vacker vy eller ett musikstycke - och då vill man inte vara någon annanstans än just här just nu igen.
Tystnaden kommer tids nog.
2009-08-20

  Eva Langrath VIP
Vackert skrivet om att längta bortom
2009-08-19

  Peter Matsa
Det du talar om är "saivolandet". Jag tror tyvärr inte på det, men jag ska dit ändå :)

Snyggt skrivet, ger en fin känsla
2009-08-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Måna!

Men han tyckte det var litet sorgligt ändå... Hälsar Fredrik
2009-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Det finns olika uppfattningar om den saken.
Själv längtar jag till himlen.
Ferlin var en stor man.
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger