Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stannade till vid stadens å idag


Speglingar I

 

mellan näcksrosbladen

skymtar lövverk och himmel

och svarta grenar

 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-19 16:03



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja, den här tilltalar mig mycket!
2009-08-19

  Marreb
tycker bäst om den här. Den ger den vackraste bilden. Den ser upp mot himlen och jag gillar ju att titta på den. :-) Testa att ta bort ordet "och" och se hur det blir.
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin