Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nummer två



Flickor leker alltid
två och två,
med bästa vännen.
Men min bästis
hade en bättre vän,
jag var nummer två.

 

Man och kvinna
lever i par,
med sin älskade.
Men min älskling
har en annan kvinna,
jag är nummer två.




Fri vers av Anna H
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-10-07 10:56



Bookmark and Share


    Idun 1
Flickor leker ibland 2 och 2 men
måste "lära sig" att vara fler
i leken... det kan vara svårt...
Ser detta dagligen i skolan.
I kärleken är det svårt att vara
nr 2. Stark och utlämnade vännen...
2005-10-08

  Daniel_78 VIP
bläää ush nej
du skriver som nummer Ett iallfall
2005-10-07

  Smultris
Fy fan.... får gåshud över hela kroppen...

Vad smärtsamt...

Jag känner igen mig i det där med att komma tvåa i vänskapen, men inte i kärleken...

Du har fått till en riktigt bra dikt av dessa känslor...
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H