Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visste du att

 
visste du att
det är beundransvärt att
du fortfarande tycker att
det känns självklart att
vi planerar att
fortsätta att
försöka att
helhjärtat
älska




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-19 19:18



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Klockren!
2009-09-07

    näver de anima
helt underbar!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson