Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är lycklig


Jag är lycklig
Jag är lycklig
Både måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag

Jag är lycklig
Jag är lycklig
För jag bor i ett "lyckligt land"….




Fri vers av LassO
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 00:30



Bookmark and Share


  SurtantZ
Här känns det som det ligger en lagom dos ironi.... Fast, sverige är ju vackert.... På rätt sida dalaälven :p
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO