Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att förstöra företag..



Konsten att förstöra företag..

Enkelt man låter en övergödd finansman
Med ett stråland självförtroende
Få snudd på obegränsade resurser
Av staten, ja d v s ”7:e AP fonden”

Och att de i sin företagsgrupp kallar sej
MBD gruppen gör inte saken mindre
Humoristisk, för många minns den tiden
Man kallade vissa nyfödda för
”MBD barn”




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-30 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO