Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurviga Lisa

Kurviga Lisa
Leker med sin bröst
I det röda lampskenet
Kurviga Lisas bröst är sköna
Att se
Hon vet de

Hon vet att killar pröjsar
För att få smeka
Och de pröjsar mer
Om hon vill leka
Med hans pinne
Det är mannens sinne
I alla fall
I vissa fall

Långsamt drar hon handen mellan
Brösten
Lockade och eggande brön
Stånkande och killars stön
Innan natten är slut har ett dussin
Varit där och känt
Och de spelar ingen roll om de spänt
Så länge de betalar för sej
Betalar för sin ”drömtjej”




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-23 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO