Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man talar om barn


Man talar om barn som måste kunna säga nåt
Till sin fröken
Jag vet en som gjorde det

Fröken talar med de hon berättade om
Så vart det ändå värre
Tyckte flickan

Frökens rektor
Tycker inte att det är viktigt nog
Han säger, genom ombud

”skicka ett mail”
han vill bara ha ryggen fri
inför skolchefen om de ”dristar sej att gå vidare”

En djävla idiot till rektor i Ljustadalen
Han endast tänker på ”skolans rykte”
Och skiter i de han ska skydda…

Barnen….
Djävla idiot till rektor
Djävla förbannade idiot till rektor

”skicka ett mail” sa den fan
Hälsade genom ombud, ”fröken”
Så går det till där, och han ser ut som en
Djävla Ulf Ekman kopia…
Han lyssnar säkert till Livets Ord kasetter
På kvällarna….




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-31 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO