Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondska



Ondska
Ren djävla ondska
Är när nån mördar för nöjes skull
Eller plågar andra för att det är kul..

Och
Officeren som visste att kl 12 på natten
Lägger alla ner vapnen
Men ska ändå ”inta” en stad
Fler amerikanske officerare gjorde det

Om de väntat nån timme så ger de upp
Frivilligt, de fanns ju ett eld upphör avtal
Men nej, den djävla officeren skulle
”han sin vinst, sitt intagande, sin ära”
Han har fått äran..
Äran att vara bilden av FAN själv
Personifierad…




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger
Publicerad 2009-08-30 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO