Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar du obroder


Saknar du obroder
Det gör inte jag
Njuter av varje dag
Utan hans närvaro

Jag hade en gång en broder
Jag har flera kvar
Men en är o-broder till evig tid
Helvetets ambassadör

Den falskaste och lögnaktigaste av alla
De människor jag nånsin mött
Kommer från samma ställe
Som mej

Har samma uppväxt
Som mej
Samma föräldrar
Som mej
Men kanske ändå inte

Hans självförtroende hängs upp på
Pengar och status
Han slickar röv som en hund
Han ljuger som om de var ingenting
Han är falsk, som absolut ingen annan

Han står rätt upp och ner framför en
Och blåljuger en upp i ansiktet
Sen vänder han sin falska nuna mot himlen
Och säger att ”han ber”

Och han säger sej vara ”kompis med Runar”
Vem fan vill vara kompis med Runar
Den norska varianten på pekingeser
I kostym dessutom…




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO